Svart tisdag

Postat Tuesday, December 1, 2009 om Integritet

(Kopierat från Infallsvinkel. Även hos: Rick, Aspera, Livbåten, PiratJanne, Dexe, Osmidigt, Opassande, Thorlin, Moppa, Bloggsam, Ola Nyström, Klasg, Piratpartisten, Bandhunden, Tieowbeijas, NPC[Otyg, Jardenberg, Vänsterteknik, Scraps, Webpal, Hepp, Cynatic, Daniel, Sjumilakliv, Peppad, Doktor Spinn, Morpheo, The Jennie, Skrymta, Reuterås, Brihed, Annarkia, Veronica, Darkangel, Kjellberg, Kverulant, Argast, Aspiebloggen, Mirfak, MiNimaliteter, Faidros, Laakso, Techrisk, Jens O)

Idag börjar FRA-lagen gälla

Detta är ett öppet och gemensamt blogginlägg – kopiera och publicera på din blogg.

Från stoppaFRAlagen.nu:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

  1. Hej! Bara början kanske, vi säger vid den nästkommande. Utökat om total kontrol över mångt och mycket.Då blir de svårt höra av sig till utlandet om man skulle önska göra sin röst hörd där. Trackaserier, scanning etc .. Konstigt att de inte är folkomröstning för det här.

  2. […] Satmaran, Osmidigt, Jan Lindgren, Mirfaks memoarer, Jacob Dexe, Sagor från livbåten, Skivad lime, Falkvinge, Opassande, Tianmi, Lake, Peter Andersson, Ännu en onödig blogg, Farmor Gun, Berinder, […]

  3. […] Satmaran, Osmidigt, Jan Lindgren, Mirfaks memoarer, Jacob Dexe, Sagor från livbåten, Skivad lime, Falkvinge, Opassande, Tianmi, Lake, Peter Andersson, Ännu en onödig blogg, Farmor Gun, Berinder, […]

  4. […] Satmaran, Osmidigt, Jan Lindgren, Mirfaks memoarer, Jacob Dexe, Sagor från livbåten, Skivad lime, Falkvinge, Opassande, Tianmi, Lake, Peter Andersson, Ännu en onödig blogg, Farmor Gun, Berinder, […]

  5. […] Satmaran, Osmidigt, Jan Lindgren, Mirfaks memoarer, Jacob Dexe, Sagor från livbåten, Skivad lime, Falkvinge, Opassande, Tianmi, Lake, Peter Andersson, Ännu en onödig blogg, Farmor Gun, Berinder, […]

  6. […] Satmaran, Osmidigt, Jan Lindgren, Mirfaks memoarer, Jacob Dexe, Sagor från livbåten, Skivad lime, Falkvinge, Opassande, Tianmi, Lake, Peter Andersson, Ännu en onödig blogg, Farmor Gun, Berinder, […]