500 bäckar små drar in 50000

Postat Wednesday, March 24, 2010 om Piratpartiet

Sedan jag startade projekt 500 bäckar små natten till lördag har vi på fem dagar samlat ihop mer än 50000 kronor! Det är ett helt fantastiskt resultat, även om det är långt kvar att vandra för att nå upp i halvmiljonen vi eftersträvar.

Det värmer mig att se hur nätets medborgare sluter upp och hjälps åt, även bland de som inte har någon buffert att ta av i vanliga fall. Det finns gott om värmande historier runt om att läsa.

Jag hoppas att vi nu kan hålla projektet vid liv och inte glömma bort det. Har du en tusenlapp över nu när lönen ramlar in på kontot? Jag ber dig i så fall att fundera över om den tusenlappen kan vara värd att donera till Piratpartiet som en investering i din integritet och rättssäkerhet.

Summan som vi är uppe i och hur du går till väga finns i min orginalpost om projektet.

Jag vill även passa på att tacka alla andra som har skrivit och hjälpt sprida budskapet:

Janne, Yamiko, Scaber Nestor, Kapten TOQig, Gonte, Mab, Maloki, Zidz, Elmlund, Widham, Tvivlaren, Opassande, OlofB[eta], J-O, Mia, Drottningen, Josh, Ensson, Isberg, Juristen, Anna Troberg, MiNi och säkert flera till som jag missat.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

  1. Underbart härligt! Duktiga vi är! Och “långt kvar” ptja, jo lite kanske men vi har kommit över en tiondel!! \o/

  2. Tycker man satsar aldeless för mkt på summan det skrämmer bort folk tror jag. Tror och övertygad om att det skulle kommit in mer pengt vid det här laget om mm skrivit att om man har råd får man gärna skänka 1000:- men att även mindre summor är välkommna. Bara en liten tanke / Fredrik Lejnell

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Mikael Hedberg, Piratbloggar and Jonatan Kindh, Anne Kekki Forshaga. Anne Kekki Forshaga said: Har du en tusenlapp att skänka #piratpartiet http://tinyurl.com/yaov5os 50 styckern har kommit in, fler behövs […]

  4. […] helgen skrev jag om Skivad limes initiativ 500 bäckar små. Han uppdaterade när vi häromdagen passerade 50 bäckar på vår väg mot 500. För många har hjälpt till för att här länka till dem. Länkarna finns […]