Grattis på födelsedagen, Skivad lime

Postat Wednesday, May 19, 2010 om Övrigt

Jag har varit lite frånvarande och tyst de senaste veckorna, eftersom jag har sysselsatt mig lite grann med ett LAN-party och med att fylla 30 år. Detta sammanföll nästan exakt med att bloggen fyllde ett år.

För drygt ett år sedan postade jag En fråga, vilket påbörjade denna bloggs existens i vad som till en lång början var ett uppmärksamhetsvakum. Det har varit en mycket intressant resa med början i hundratalet unika besökare i maj 2009 och som slutar i dagsläget med mångdubbelt fler läsare, en insamling om nästan 90 000 kronor och en plats i top 100 på knuffs lista. En tidvis frustrerande resa, men likväl alltid givande och lärorik.

Jag tänkte inte dra ut på detta till någon lång återblick, men vill ändå nämna hur otroligt tacksam jag är för alla er som läser bloggen, för alla som lämnat kommentarer under året och för alla som länkat eller spritt ordet.

Jag har alltid gjort mitt bästa för att skriva så bra som möjligt, men det är med en hel del ödmjukhet jag ser på bloggens besökare och på all fantastisk diskussion som förekommit i kommentarfälten under året. Det är en sak att vräka ur sig text på en blogg och titta på siffror i en besöksstatistik — och en helt annan att tänka igenom vad det egentligen innebär… att det faktiskt finns en hel del människor som är intresserade av att läsa det jag skriver.

Tack för ett fantastiskt år, alla. Grattis på födelsedagen, bloggen.


Bildcredits: avlxyz

Läs även andra bloggares åsikter om

  1. Tack för dina texter, såhär långt, och ser fram emot fler alster i framtiden!

    Grattis!

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Mikael Hedberg, Piratbloggar. Piratbloggar said: Skivad lime: Grattis på födelsedagen, Skivad lime: Jag har varit lite frånvarande och tyst de senaste veckor… http://tinyurl.com/343vnqe […]