Your call

Postat Sunday, September 19, 2010 om Piratpartiet

Efter en förkylning, kulturbombning, 3 och en halv timmars flygbladsutdelning i trapphus samt en och en halv timme rundcykling med valsedlar är jag nu helt slutkörd. Kroppen är trött som attans, trots ett par timmars extra sömn mitt på dagen idag.

Samtidigt som rapporterna om valfusk börjar strömma in, och det på i det närmaste samtliga vallokaler är felaktigt upplagt, måste jag säga att även om förhandsröstningslokalerna i området krånglade lite, så fungerade röstlokalerna idag desto bättre. Det är nedslående vilket dåligt skick svensk demokrati är i, och det skulle behöva göras något åt…

Men vet ni vad? Jag känner att jag har gjort precis allt jag kan för att föra ut vårt budskap och övertyga andra om att det är rimligt. Så nu överlåter jag helt enkelt åt svenska folket att sätta betyg.

Allt över 1% är godkänt.

Allt över 2,5% är en vinst.

Allt över 4% är en episk erövring.

Själv lägger jag mitt bud i den interna budgivningen på 3,3% — mer än opinionsundersökningarna visar, men kanske inte fullt så mycket mer som jag och andra ändå hoppas på.

Alldeles strax är det dags att påbörja resan mot piratpartiets valvaka i Stockholm. Jag hoppas vi ses där, och att vi inte är alltför trötta för att njuta av kvällens spänning.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

  1. […] Fler: Pirat-Jonas Anna Troberg Humblebee Skivad lime […]