Musik, dag 5: en låt som påminner dig om någon

Postat Sunday, April 10, 2011 om Kultur

Det finns ganska mycket musik som påminner mig om olika situationer, olika faser i mitt liv, olika aktiviteter… men trots det rätt få låtar som påminner mig specifikt om en viss person. Ofta är det för att den musik jag gillar följer mig genom livet, och även om den påminer om någon i ett visst skede suddas denna koppling ut av att jag fortsätter lyssna på musiken.

Här är trots allt en, som får mig att tänka på mitt ex från mitt första längre förhållande. Hon introducerade denna för mig, och jag glömde på något sätt helt bort den efter förhållandet. Jag hörde den av en slump för några veckor sedan, vilket omedelbart fick mig att tänka på henne. Mycket vacker låt.

Lamb – Gorecki:

If I should die this very moment
I wouldn’t fear
for I’ve never known completeness
like being here
wrapped in the warmth of you
loving every breath of you
still my heart this moment
oh it might burst

could we stay right here
till the end of time until the earth stops turning
wanna love you until the seas run dry
I’ve found the one I’ve waited for

all this time I’ve loved you
and never known your face
all this time I’ve missed you
and searched this human race
here is true peace
here my heart knows calm
safe in your soul
bathed in your sighs
wanna stay right here
till the end of time
till the earth stops turning
gonna love you until the seas run dry
I’ve found the one I’ve waited for

the one I’ve waited for

all I’ve known
all I’ve done
all I’ve felt was leading to this
all I’ve known
all I’ve done
all I’ve felt was leading to this

wanna stay right here
till the end of time till the earth stops turning
gonna love you till the seas run dry
I’ve found the one I’ve waited for

the one I’ve waited for
the one I’ve waited for

wanna stay right here
till the end of time ’till the earth stops turning
gonna love you till the seas run dry
I’ve found the one I’ve waited for

the one I’ve waited for
the one I’ve waited for